On the road again

Först vill jag bara säga att jag försöker uppdatera bloggen varje dag nu men på grund av dåligt internet är det väldigt svårt att ladda upp bilderna. 
 
Dag 4: Vår första dag som spenderades helt och hållet på vägen. Vi åt frukost på hotellet i Santa Cruz och sedan körde vi vidare mot 17 Mile Drive, en mycket känd väg speciellt för dess vyer och dess helt otroliga hus som pryder båda sidorna av vägen. Den kända golfklubben Pebble Beach ligger också där och drar till sig väldigt många, ofta rika människor. 
 
Efter 17 Mile Drive åkte vi vidare mot Cambria som vi bestämde oss för skulle bli vår andra övernattningsort. På vägen dit stannade vi vid Big Sur National Park där vi fick se Red Wood träd, vattenfall och en helt fantastisk utsikt över skogen. Lite längre bort på vägen stannade vi också för att kolla på elefantsälar. Så otroligt roliga djur. På rutten fick vi även se valar, uttrar och mer sälar! 
 
När vi åker på Highway 1 åker vi över den välkända bron Rocky Creek Bridge. Rcoky Creek Bridge är väldigt lik den mycket mer kända bron Bixby Creek Bridge som har varit med i exempelvis många bilreklamer. 
 
Till Cambria kom vi tillslut och efter många om och men fick vi oss ett hotellrum. Den här resan har varit fantastisk än så länge! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Road Trip USA | |
#1 - - Junitjej :

Vilka vackra bilder! Det måste ha varit härligt att ha varit där.

Upp