Hem ljuva hem... snart

Snart är jag hemma! Helt otroligt. 128 dagar har redan gått och imorgon åker jag hem. Man blir lite rädd när man tänker på vad tiden går fort. Men det bästa av allt är att jag har lika mycket tid kvar när jag åker tillbaka den 8:e januari 2015.
 
I måndags fick jag jättegoda nyheter. Jag har fått en praktikplats! Och det bästa av allt är att det var på mitt förstahandsval. Jag ska alltså bli en "graphic design intern". Ja, jag vet. Jag kom hit för att skriva men under tiden så har jag ändrat mig. Jag vill testa något annat. Jag vet redan att jag vill bli journalist så varför inte testa något annat medans man kan? Så tänker jag. 
 
Igår (fredag) blev vi bjudna på julbord av IBS. Det skulle från början vara på svenska ambassaden men tror att det blev dubbelbokat så vi hamnade istället på Georgetown Suites. När vi kom dit var julmusten framdukad på borden. Gravad lax, Jansonsfrästelse, två sorters sillar, prinskorvar, egengjorda köttbullar, ost och knäckebröd, rödbetsallad, leverpastej och glögg stod framdukat. Jag var helt lyrisk. SVENSK MAT. Efterrätten bestod av ischoklad, knäck, chokladkola, Daim och lussebullar. Heaven. 
 
Nu sitter jag i soffan tillsammans med Nikita. Amanda sitter på ett plan hem till Danmark. Jag åker som sagt i morgon. Klockan tio tar jag metron till Union Station där bussen avgår till New York City. Fem timmar kommer det ta. Sen får jag antingen ta en taxi eller metro till JFK. Där ifrån går mitt direktflyg som tar mig till Oslo. Pappa kommer att hämta upp mig. Jag känner redan nu vad jag kommer gråta när jag landar på skandinavisk mark och få se min pappi. Och efter två timmar (ish) mammi. Det kommer bli en lång dag i morgon. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. 
 
Nu ska jag fortsätta packa. Sista maskinen är igång så snart är väskan klar för avgång. Vi ses på måndag klockan 11 Sverige! 
 
(Ursäkta för urtaskiga bilder men det var inte den bästa belysningen inne i rummet..) 



 
 
 
 
 
 
Apartment 1201 | | Kommentera |
Upp