20 ÅR!!!!

Jag är 20 år! Det är ju helt galet. Jag har gått och blivit 20 jäkla år. Haha... Vart tog tiden vägen? Jag förstår ingenting. 
 
Men men. Jag hade en helt underbar födelsedag. Allt började men att jag fick ett jättevackert uppvaknande av Amanda och Nikita som kom indundrandes med en technoversion av "Ja må du leva". In kom de bärandes på gåvor som bestod av en svensk flagga, en cake-pop och en smoothie. MMMM. Efter uppvaknandet tog vi metron in till centrum där vi gick till ett hotell vi kollat in dagen innan och åt "bottenlös brunch". Vi betalade alltså en viss summa och fick då äta hur mycket vi ville. Och jesus om vi åt. Första rundan bestod av scrambled eggs, pannkakor med sirap, bacon, frukt och bagels. ANdra rundan bestod av mer pannkakor, frukt och wienerbröd och sista bestod av våfflor med sirap och jordgubbar. Vi hade svårt att ta oss ur stolarna senare kan jag lova. 
 
Efter brunchen kom vi hem och jag började göra mig iordning för öppningsceremonin av National Cherry Blossom Festival som är en stor happening här i DC. För 103 år sedan skänkte Japan över 3000 körsbärsträd till staden som nu är planterade runt Washington Monument, Jefferson Memorial och runt där. I början av april börjar de blomma och det firas med en tre och en halv veckas lång festival med happenings över hela staden. Och jag fick alltså två biljetter till öppningsceremonin av min praktikplats. Så jag och Sofia gick då till Warner Theatre runt fem på eftermiddagen och fick uppleva något ganska speciellt. Under ceremonin uppträdde olika japanska artister och musikanter. Både pianister, storband och sångerskor. Ganska coolt faktiskt.
 
När vi senare kom hem blev jag bjuden på pasta med vodkasås och kyckling (favorit) och till efterrätt TIRAMISU som jag sa att jag ville ha redan i typ oktober förra året. Jag fick också en till present. TVÅ BURKAR MED JORDNÖTSSMÖR. Jag älskar jordnötssmör. Kan ej leva utan det. Måste inflikas att jag fick lyssna på Håkan under hela middagen (!!)
 
Efter middagen var det dags för festen jag och Kamilla skulle ha tillsammans eftersom hon fyllde år på onsdagen. Så vi började i hennes lägenhet där jag fick fler presenter och kramar. (Wiho). När klockan började närma sig tolv drog vi ut till en nattklubb och spenadera resten av natten ute på dansgolvet. 
 
Även fast denna dagen var olikt alla mina andra födelsedagar kommer denna vara en av de jag kommer minnas mest. Jag är så glad att jag fått spendera den med människor jag gillar och även fått fira min födesledag i Förenta Staterna. Ännu en sak att checka av min bucketlist.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Washington DC | | Kommentera |
Upp