Slut

Nu är det slut. Skolan är slut, metroresorna är slut, lektionerna är slut, inget mer solande på Vila Olimpica, ingen mer nudelsoppa och kräftor med chips, inga mer tapas eller crocettes, inge mer 30 grader...
 
Så är det, 3 månader har kommit till sin ände och herre min je vad snabbt det gick. Känns som det var förra veckan jag kom hit och börjadr räkna ned från 58 dagar. 
Jag har haft en sådan otrolig upplevelse den här sommaren så nästa sommar kommer kännas som en dag i Grums i jämförelse. Jag har fått vara med om så mycket jag aldrig kunde drömma om att få göra! Jag kommer ta med mig så många minnen och erfarenheter tillbaka till Sverige att jag är rädd för att de alla inte ska få plats. Så mycket har hänt, så mycket dofter, syner, känslor att jag blir alldeles knäpp. Idag vill jag åka hem, men när jag väl kommit och lugnat ned mig, satt mig ned och tänkt och minns allt jag varit med om kommer jag med all säkerhet att vilja åka tillbaka. Jag kommer sakna det här stället så  otroligt, otroligt mycket.  
 

Länken nedanför är min film som jag gjort om Barcelona. Kolla, mina absoluta favoritplatser finns med!

 
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152376673744119&notif_t=video_processed
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp